Mënyrat e pagesës

Ne kemi mënyrat më të thjeshta dhe të sigurta të pagesës që aktuallisht janë në tregun Shqipëtar. Asnjë faqe interneti tjetër në Shqipëri nuk i ofron të gjitha mënyrat e pagesës që ne ofrojmë.

2. Me transferte bankare Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare ku njëra për jashtë Shqipërisë dhe tjetra për brenda Sqipërisë. Të dyja llogaritë jane nga Raiffeisen Bank dhe janë të regjistruara në emër të Dyqan Taxi. Kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

  • Raiffeisen
  • Iban Lek: AL26 2021 1075 0000 0000 3037 5249
  • Iban Dollar: AL93202110750000000050375249
  • Iban Euro: AL11 2021 1075 0000 0000 4037 5249

3. Paypal është mënyra e tretë që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim lekët që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani.

4. Credit Terms